Årsplan/Pedagogisk plattform

Skrevet av Administrator . i kategorien Om barnehagen

Vi ønsker alle barn velkommen til Rabben barnehage.

Personalet vil jobbe aktivt for at hvert enkelt barn finner seg til rette og trives hos oss!

Rabben barnehage åpner høsten 2013 i midlertidige lokaler,
i påvente av ny 4 avdelings barnehage på Rabben (Sistranda)med byggestart august 2013.

Barnehagen eies av Marianne Espnes, Tove Kvalvik Holm og Britt Espnes.
Rabben barnehage åpner dørene i Dyrvik Kjeila 16 august 2013.

Vi starter som sagt opp i midlertidige løsninger, men vi starter ikke opp med midlertidig pedagogikk. Vi har en personalgruppe med høy pedagogisk kompetanse og mye praksis rettet mot barn. Vi har utarbeidet en solid pedagogisk plattform som alle i personalgruppa vår ønsker å jobbe for og etter.

Les fullstendig årsplan og vår pedagogiske plattform under info og dokumenter.

Vi ønsker å skape en identitet til Frøya, øya her vi bor. Kystkulturen skal alltid ligge som grunnlag for alt vi gjør. Vi ønsker at barna får gode opplevelser og minner i nærmiljøet sitt.

Alle har vi med oss en ”sekk”, en bagasje med holdninger, verdier, opplevelser, barndomsminner, dårlig eller god selvtillit/selvfølelse osv. Vi i Rabben barnehage er bevisst av hva vi bør hjelpe barna å fylle sekken med. Sekken som de skal ta med seg videre i livet sitt. Vi ønsker å fylle sekken slik at barn utvikler en god selvfølelse.